Vít Syrový
narozen: 1964 v Praze
- studium střední průmyslové školy chemické
- studium Vysoké školy chemicko-technologické v Praze, fakulta potravinářské a biochemické technologie
- postgraduální stipendijní pobyt na Zemědělské univerzitě ve Vídni
- profesní dráhu jsem začal ve Výzkumném ústavu potravinářském na oddělení výživových a aditivních látek
- pracoval jsem u společnosti Country Life ve funkci vedoucího pekárny
- pracoval jsem pro firmu Ekofrukt Slaný jako ředitel výroby müsli tyčinek TWIGGY
- v současnosti působím jako odborný poradce zdravého životního stylu, ponejvíce v oblasti stravování, dietetických konzultací, testování hladin vitaminů, minerálů a dalších nepostradatelných látek
- Jsem autorem knih "Tajemství výrobců potravin" a "Tajemství krve"
Svým přístupem se odlišuji od striktních a neodborných léčebných systémů, které se v současnosti objevují. Vycházím s vědecky ověřených zákonitostí a skutečností, z nichž vyvozuji, co oraganismu škodí a co nikoliv.